De Algemene Verordening Gegevensbescherming: Het verwerkingsregister

25 mei 2018 is de dag dat de nieuwe privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingaat. Een van de vereisten in deze nieuwe privacy wetgeving is het verwerkingsregister waarin alle processen waar persoonsgegevens verwerkt in worden vastgelegd worden. Op het moment dat de Autoriteit Persoonsgegevens een controle uitvoert, dient een dergelijk register getoond te worden. Het is mogelijk om het verwerkingsregister met behulp van de BiZZdesign Enterprise Studio bij te houden. 

Voor het verwerkingsregister hebben wij de volgende opties ontwikkeld:  

Zelf implementeren: Je ontvangt de configuratie inclusief een handleiding hoe je de configuratie implementeert in de BiZZdesign Enterprise Studio.

- Door ons laten implementeren: Wij implementeren het verwerkingsregister in de BiZZdesign Enterprise Studio en koppelen het verwerkingsregister aan huidige architectuur en processen(mits op basis van ArchiMate)

- Verwerkingsregister op maat: Wij analyseren het verschil tussen de configuratie en jouw architectuur en passen hier de configuratie op aan. Tevens helpen wij bij het vullen van dit verwerkingsregister.